HOUSE OF DAGMAR SÖKER KVINNLIG PROVMODELL STORLEK 36

Stämmer dina mått överens med de nedan? Vill du jobba för att progressivt klädmärke som gör kläder för starka kvinnor? Då kan du vara personen vi söker!

Dagmar är ett etablerat svenskt modeföretag som säljs på en internationell arena. Sedan starten 2005 har Dagmars sofistikerade och okonventionella stil blivit uppmärksammad av både modesfär samt media i Europa, USA och Asien och har redan vunnit ett flertal prestigefulla utmärkelser. Företaget startades gemensamt av tre systrar – alla med gedigen bakgrund inom svensk och internationell modeindustri.

Nu söker vi till vårt huvudkontor på Nybrogatan i Stockholm en provmodell, storlek 36, som kan närvara under provningar ett par gånger i veckan. Som provmodell är du länken mellan kundens upplevelse och vårt designteam. Din roll är att bära kläderna under avprovningar och därför är det av stor vikt att dina mått stämmer så noga överens som möjligt med de nedan listade. Vidare värderar vi din upplevelse av plaggen, hur de känns mot kroppen och hur de går att röra sig i, då syftet med avprovningarna är att skapa det perfekta plagget för vår kund.

Vi söker en kvinna som är trygg i sin kropp och som har tålamod att stå stilla under ett par timmar då varje avprovning ofta tar 3-4 timmar. Vi ser att du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra som provmodell. Du skall kunna arbeta 2 dagar i veckan och arbetstiden är förlagd på dagtid. Du bör vara flexibel och gärna kunna komma in på kort varsel. Tjänsten är en timanställning som löper tillsvidare och vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten.

Önskade mått

Längd: 168 cm
Byst: 84 cm (mät över bysten, under armarna och vågrätt i ryggen)
Midja: 68 cm (mät midjemåttet, där du är som smalast)
Stuss: 92 (där du är som bredast över)
BH-storlek: B- eller C-kupa

För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktande är det ett krav att du anger dina mått enligt listan ovan. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt genom att skicka CV och personligt brev till

Sofia Wallenstam, Founder/ Assortment manager[email protected]

Updating…
  • No products in the cart.